Üdvözlünk az ALLinVR cégeknek szóló oldalán!

A virtuális valóság a céges rendezvényeknek olyan tartalmat kínál, amiről a legtöbben már hallottak de még nem próbálták. Egy ilyen rendezvény egyszerre szórakozás és csapatépítés, mivel a különféle kalandokat együtt, vagy épp egymással versenyezve élhetitek át.
Az ALLinVR egyaránt kínál kitelepülést és erre a célra megalkotott, modernen berendezett 150 négyzetméteres helyszínt hatalmas projectorral és ruhatárral is felszerelve. Fejlett technikai háttér, vendéglátói szemlélet és hangulatos helyszín gondoskodik arról, hogy sikeres legyen az alkalom.
A részleteket ti határozhatjátok meg, mi mindenben állunk rendelkezésetekre.
Egyedi kérés esetén keress bennünket telefonon vagy emailben!

+36 70 780 5226 KAPCSOLAT

Üdvözlünk az ALLinVR cégeknek szóló oldalán!

A virtuális valóság a céges rendezvényeknek olyan tartalmat kínál, amiről a legtöbben már hallottak de még nem próbálták. Egy ilyen rendezvény egyszerre szórakozás és csapatépítés, mivel a különféle kalandokat együtt, vagy épp egymással versenyezve élhetitek át.
Az ALLinVR egyaránt kínál kitelepülést és erre a célra megalkotott, modernen berendezett 150 négyzetméteres helyszínt hatalmas projectorral és ruhatárral is felszerelve. Fejlett technikai háttér, vendéglátói szemlélet és hangulatos helyszín gondoskodik arról, hogy sikeres legyen az alkalom. A részleteket ti határozhatjátok meg, mi mindenben állunk rendelkezésetekre.

Kitelepülés

Kérésetekre az AllinVR csapata az általatok megjelölt helyszínen vonul fel eszközeivel. Tetszőleges számú VR állomással és animátorral állunk rendelkezésetekre. Lebonyolítunk mindent a pár fős rendezvénytől a nagy All Employee meetingeken át a konferenciákig. Tekintsétek meg VR STAND és VR PARTNER csomagunkat és keressetek bátran.

Terembérlés

A belváros szívében, a Mária utca 5 szám alatt vár benneteket az AllinVR nagyterme. A helyszín kialakításakor a vezérszempont a cégeknek való megfelelés volt. 150 négyzetméter áll rendelkezésetekre és akár tíz vendég lehet egyszerre a virtuális valóságban. Hatalmas HD tévéken követhetitek a szemüvegekben zajló eseményeket, négy négyzetméteres vásznon tarthatjátok prezentációitokat és több, mint ötvenen foglalhattok kényelmesen helyet a konferencia idejére. A fénytechnika és a zene már belépéskor magával ragadja vendégeinket, akik számára ingyenes ruhatár is rendelkezésre áll a kényelem további növelése érdekében. A helyszín közelében, négy perc séta távra találtok egy hat emeletes parkolóházat, így még ha mindenki saját autóval jön is, ez akkor sem lehet probléma. Természetesen a terem légkondicionált és a szellőzésről egy 1200 légköbméter per órás rendszer gondoskodik.
Személyzetünk minden tagja rendelkezik oltási igazolvánnyal és csak vendéglátó/felszolgáló tapasztalattal rendelkező kollégákat alkalmazunk, ezzel biztosítva a kiszolgálás makulátlanságát. A tartalmi kínálat fantasztikus, mindenki számára bőven van a szájízének megfelelő, az AllinVR-ban a virtuális valóság ténylegesen mindenkié.
Fontos szempont a catering. Erre a célra egy külön helységet hoztunk létre, öt méter hosszú bárpulttal és több tucat asztallal rendelkezünk a tálalás lebonyolításához. A csévingek jól elhelyezhetőek elkerülve ezzel a sorban állást.

Ha kérdésetek van vagy szeretnétek a virtuális valóság köré építeni a rendezvényeteket, nincs más dolgotok, mint írni az info@allinvr.hu email címre, vagy egyszerűen hívjatok a 06 70 780 5226 számon és meghallgatjuk elképzeléseteket, tető alá hozzuk a sikeres rendezvényt.

Céges csomagajánlataink

VR Partner csomag

VR Partner – hoteleknek és fesztiváloknak

VR Partner – hoteleknek és fesztiváloknak kitelepülés. Szeretnétek szállodátokban a virtuális valóságot, mint szolgáltatást vendégeitek részére elérhetővé tenni? Több napos rendezvényt szerveztek? Ez lesz a számotokra megfelelő csomag. Nincs vele dolgotok, mi hozzuk a gépet és az embert, ti pedig élvezitek a virtuális valóságot.

Kategória: Címke:
Tovább

VR Stand csomag

VR Stand – Céges rendezvényeitekre

Céges rendezvényeitekre  kitelepülés. Céges rendezvény lesz? Az év legizgalmasabb konferenciájára készültök? A VR Stand csomag lesz a jó választás. A megfelelő számú eszközzel és animátorral állunk rendelkezésetekre, nektek csak a szórakozásra és az élményre kell koncentrálni.

Ár: Megbeszélés alapján

Kategória: Címke:
Tovább

Ajándékozz virtuális valóságot!

Ajándékkártya

Ajándékozz kalandot, szórakozást, izgalmat, élményt. Ajándékozz virtuális valóságot! Lepd meg szeretteidet, ismerőseidet AllinVR ajándékkártyával! A kártya összege egyaránt felhasználható termünkben és otthoni bérlés esetén is, így mindenki számára, minden alkalomra tökéletes ajándék.

Ajándékkártya

játék kategória