Célunk:

Az AllinVR-t azzal a  céllal hoztuk létre, hogy a virtuális valóságot minél szélesebb rétegnek megmutassuk. Lenyűgöz minket ez az új technológia viszont azt tapasztaljuk, hogy sokunk még nem találkozott vele, esetleg hírből sem hallott róla. Küldetésünk, hogy ezt megváltoztassuk.

Több éven keresztül volt lehetőségünk külföldön bemutatni a virtuális valóságot mind cégeknek, mind magánszemélyeknek és tapasztaltuk, hogy mindenkit lenyűgöz. Elérkezettnek láttuk az időt, hogy az összegyűjtött tudással a batyunkban útra keljünk és Magyarországon is megmutassuk mindenkinek, mi is ez pontosan.

Azért, hogy a technikai részletek valamint a nyelvtudás ne állhassanak az utunkba, több konstrukciót is kidolgoztunk, hogy mindannyiunk számára könnyen elérhető legyen az élmény.

Bérlés otthonra

VR Start csomagunk kiváló az első találkozásra a VR-ral, házhoz visszük az eszközöket és veletek maradunk a VR-ban töltött órák alatt, hogy nektek csak a játékokra kelljen figyelni.

VR Nap csomagunkat a rutinos játékosoknak találtuk ki. Az eszközöket ebben a csomagban is kiszállítjuk, de mivel a tapasztaltabb felhasználók könnyedén elboldogulnak a szemüvegekkel, ebben a csomagban nincs szükség arra, hogy animátoraink veletek maradjanak.

VR Party csomagunkkal VR házibulit tarthattok barátaitokkal és egyszerre többen játszhattok együtt, vállvetve.

VR terem

Belvárosi VR termünket úgy alakítottuk ki, hogy a legmagasabb színvonalon tudjatok játszani és szórakozni is. Hatalmas HD tévéken követhetitek a szemüvegekben zajló eseményeket és versenyautóinkon a virtuális valóságban bajnokságokat rendezhettek bármilyen kategóriában, a GT3-tól kezdve a Forma 1-en át a Rally-ig. Ha megpihennétek, szeretettel várunk a bárban. A hely kialakításakor fő szempont volt a rendezvények és szülinapi bulik minden igényének kielégítése, konferenciák esetén a hangosítás és a projector természetesen rendelkezésre áll.

VR kitelepülés

Ha rendezvényeteken, összejöveteleteken szeretnétek extra színfoltként a virtuális valóságot barátok, kollégák számára bemutatni, szívesen lebonyolítjuk a részleteket, nektek csak a játékokra lesz gondotok. VR Stand csomagunk pontosan erre lett kitalálva.

Ha hosszabb távú együttműködésben szeretnétek a virtuális valóságot cégetek, hoteletek vagy több napos rendezvényetek repertoárjában látni, a VR Partner csomag nektek lett kitalálva.

Próbáljátok ki, ismerjétek meg a virtuális valóságot minél többen, szerezzetek élményt együtt, egymásnak, mi pedig állunk rendelkezésetekre, hogy a lehető legjobban érezzétek magatokat!

Alexandra és Balázs

AllinVR