VR szabadulószoba játékok

Tizenegy fantasztikus témában kínálunk szabadulószobát, a kicsiktől a nagyokig mindenki megtalálhatja azt a világot, melybe szeretne belépni.
Az összes játékra igaz, hogy akár hatan, vállvetve dolgozhattok a megoldásokon, a rendszerünk érzékeli a játékosok számát és a feladatokat ehhez igazítja.

Tekintsétek meg szabadulószoba kínálatunkat és válasszátok ki a tizenegy világból a nektek tetszőt.

Foglalás

Amit kínálunk

  • 11 izgalmas játék
  • Gyerekjátékok
  • Csoportosan is játszhattok
  • Lenyűgöző grafika

Alice

Merülj el az igazi varázsvilágban! Ki kell derítened a Kőr dáma titkait, aki átkot szórt Csodaországra. Igyál egy zsugorító főzetet, és kövesd a Fehér Nyulat a labirintusain keresztül. Segíts az időben ragadt kalaposnak helyrehozni a rendetlenséget az őrült teázáson.
Max: 1-6játékos,  korhatár: 12 +

Foglalás

Arvi arena 

Az Arena egy dinamikus, sci-fi elemekkel tarkított több játékos által játszható lövöldözős játék. A térképek és fegyverek gazdag választéka minden akciójáték-rajongó szívét megdobogtatja. . Bizonyítsd be, hogy a modern világban te félelmet nem ismerő gladiátor vagy! 
Max: 2-6 játékos,  korhatár: 10+

Foglalás

Chernobyl

Bárcsak meg tudnánk változtatni a múltat, vagy szemtanúi lehetnénk azoknak eseményeknek, amik megváltoztatták a világot… Meg lehet változtatni a sorsot? Utazz vissza az időben, hogy ha megváltoztasd a helyzetet…
Max: 1-6 játékos,  korhatár: 12 +
 

Foglalás

Christmas

Veszélyben a karácsony! A télapót elkapta a hóvihar, elvesztette az összes ajándékot, és nem talál haza. Csak te mentheted meg a karácsonyt. Azért, hogy a télapó megtalálja a házát, fel kell kapcsolnod a lámpákat az erdő legnagyobb karácsonyfáján.
Max: 1-6 játékos,  korhatár: 12 +

foglalás

Cyberpunk

A 22. század kezdetén járunk. A társadalom a gyors technológiai fejlődés közepette összeomlott..A különleges készségekkel rendelkező kiborgokból álló csapatod úgy döntött, hogy ellop néhány ritka adatot. Miután észrevétlenül beszivárogtál a komplexumba, be kell jutnod az archívumba.
Max: 2-6 játékos,  korhatár: 12 + 

Foglalás

House of fear

Éjszaka van. Egy elhagyatott, rozoga viskó az erdőben. A sarkokban pókhálók, egyetlen élő lélek sem. Úgy tűnik, hogy a ház régóta elhagyatott, de valóban ez a helyzet? Megpróbálod megérteni, mi folyik itt, de csak egy dolgot fogsz fel – ez a ház nem enged olyan könnyen menekülni…
Max: 1-4 játékos,  korhatár: 16 +

Foglalás

Jungle Quest

A parkban sétálva egy portálra bukkantál, amely a titokzatos világhoz vezet. Egy elképesztő állatok által lakott szentély jelenik meg előtted. De hogyan jutsz vissza? A hazajutáshoz rejtvényeket kell megoldanod és fel kell fedezned a repülő szigetek rejtélyes világát….
Max: 2-6 játékos,  korhatár: 12 +

Foglalás

Sanctum

H.P. Lovecraft világa tele van sötét helyekkel és misztikus lényekkel, amelyektől távol kell tartanod magad. Levelet kaptál barátodtól, aki nyomozóként vizsgálja a közeli erdőkben történő rejtélyes eltűnéseket. Most már nincs más választásod, mint mindent megtenni azért, hogy megmentsd..
Max: 2-6 játékos,  korhatár: 16 +

Foglalás

Signal Lost

Öt órával ezelőtt váratlanul elvesztetted a kapcsolatot a Föld körül keringő „Asgard” titkos kutatóállomással. Később az állomás távolodó pályára állt. Alig egy óra van hátra, amíg az „Asgard” belép a bolygónk légkörébe. Ha az állomás a Földre esik, annak millióan esnek áldozatul.
1-6 játékos,  korhatár: 12 + 

Foglalás

Survival

Egy felejthetetlen nyaralást terveztél a barátaiddal. Azonban nem számítottál arra, hogy ez túléléssé válik. Egy villám csapott a gépbe amely egy lakatlan sziget mellé zuhant. A pilótafülke adója meghibásodott.. Ki tudja, meddig kell várnod, amíg a keresőcsapat megtalál…
Max: 1-6 játékos,  korhatár: 12 +

Foglalás

The Prison

Rendőr kommandód évek óta küzd a bűnözők ellen, de nem dug rács mögé foglyokat. Koholt vádak miatt letartóztattak és börtönbe csuktak. A barátaid azonban még szabadok. A menekülési terv készen áll, most minden bátorságra, és szerencsére szükséged van ahhoz, hogy kiszabadulj…
Max: 1-6 játékos,  korhatár: 12 +

foglalás