Kiemelet játékok

VR játékok

Vr játékok minden korosztálynak ! Éld át a virtuális valóságot, éld át a borzongást! 

Üdvözlünk Virtuális játékaink tárházában!

Összeállítottunk számotokra egy csokrot, amiben minden van, amit a virtuális valóságban ki kell próbálni. Itt találtok fantasyt, horrort, kalandot, megtapasztalhattok bármit, ami a virtuális valóság nélkül lehetetlen lenne. Még a képzelet sem szab határt. Játszhattok együtt, ugyanabban a képzeletbeli világban egymást segítve, rejtvényeket oldhattok meg, lekaszabolhatjátok túlvilági ellenfeleiteket vagy épp felfedezhetitek a tenger mélységeit. Tér, idő itt nem szab határt, lépjetek be a virtuális valóság csodájába és ismerjétek meg a korlátok nélküli élményt.

Arizona sunshine

Horror | Zombi

Arizona, végtelen sivatag, zombik. Klasszikus mászkálós játék. Itt a csihi-puhi nem fog működni, minden egyes lövésed pontos kell legyen, mert a töltény a legnagyobb kincs és nincs belőle túl sok. Legélvezetesebb, ha multiplayer módban vállat vállnak vetve küzditek át magatokat ellenségeiteken.
A játékról bővebben: Arizona Sunsine

Játékidő: 8-10 óra.

Élmény

 

Látvány

 

Izgalom

 

Beat Saber

Ügyességi

Ez az ügyességi játék jelenleg a leg népszerűbb VR tartalom. Két fénykard, hangos zene és ritmusérzék. Hasítsd szét a feléd szálló kristálykockákat, de vigyázz, ha hibázol, azt a pontjaid bánják. Versenyezzetek egymással, vagy a világranglistákkal. Számíts arra, hogy a játék intenzív mozgással jár, törölközőre szükséged lesz!
Játékról bővebben: Beat Saber 

Játékidő: végtelen

Ügyesség

 

Látvány

 

Izgalom

 

Death Horizon

Horror | Zombi

Vagy Te és vannak Ők. Persze ők sokan vannak, neked meg van géppuskád. A többi logikus. Ebben a zombi mészároló játékban egy föld alatti bázisból verekeded ki magad, gyakran rozsdás csöveken kapaszkodva a mélység felett. Bár nem horror, azért nem is épp egy leányálom. Amolyan vágóhíd.
Játékról bővebben: Death Horizon
Játékidő:
3 óra   
 

  Élmény

 

Látvány

 

Izgalom

 

Ocean Rift

Élmény 

Fedezd fel a búvárkodás élményét. Merülj delfinnel, cápával, vagy épp dinoszauruszokkal. Rengeteg választást kínál a játék, az óceán pedig egyszerre magával ragadó és hátborzongató. Jó szívvel ajánljuk!
Játékról bővebben: Ocean Rift 

Játékidő:
végtelen

Élmény

 

Látvány

 

Izgalom

 

Elven Assassin

Kaland | Harc

Létezik hősiesebb annál, mint íjat ragadva elszánt Ork harcosok százaitól és sárkányaiktól megvédeni faludat? Játszhatsz egyedül, meghódítva a ranglisták élét, de még izgalmasabb barátaiddal együtt felvenni a harcot. Remek hangulat, izgalmas, de nem félelmetes, mindenkinek ajánlott. Ha ahhoz támad kedvetek, vadászhatjátok egymást is.
Játékról bővebben:Eleven Assassin

Játékidő:
végtelen

 

Látvány

 

Élmény

 

Izgalom

 

I expect you to die

Kaland | Izgalom

Ebben a játékban egy elit titkosügynök fényesre vaxolt cipőjébe bújsz. Magával ragadó, veszélyes helyszíneken kell túlélned a halálos helyzeteket. Hajts végre minden műveletet problémamegoldó képességedet használva. Sok szerencsét, ne aggódj, félnivalód nincsen. Rengetegszer meg fogsz halni…
Játékról bővebben:I expect you to die

Játékidő: 3 óra

Élmény

 

Látvány

 

Izgalom

 

Pavlov

Kaland | Harc

Ez a shooter játék szinte nem is játék, inkább szimulátor. A fegyverek kezelése pontosan megfelel a valóságnak a célzástól a visszarúgáson át az újra töltésig. Az ellenfeleid igazi játékosok, akik hónapok óta gyakorolnak. Nem lehetetlen, de fel kell kötnöd a gatyát, ha killeket akarsz szerezni. Ajánljuk figyelmedbe a lőteret a gyakorláshoz.
A játékról bővebben: Pavlov 

Játékidő: végtelen

Izgalom

 

Élmény

 

Látvány

 

Richie’s Plank experience

Ügyességi

A játék megmutatja, mi is a különbség a monitor és a virtuális valóság között. Tekintsetek úgy a játékra, mint a legelső dolog, amit ki kell próbálni. Szállj be a liftbe és menj fel az ötvenedikre. A liftajtó kinyílik, te pedig egy deszkát látsz, ami a mélység fölé lóg ki. Te ki mernél sétálni egy deszkára a toronyházak közé az ötvenedik emeleten? És leugrani? A játék a tériszonyra épít, talán a legjobb bevezető, ha nem VR-oztál még.
A játékról bővebben:Richie’s Plank experience 

Játékidő: végtelen

Izgalom

 

Élmény

 

Látvány

 

Red Matter

Kaland | Scifi

A hidegháborúnak vége. Mármint a Földön. Te viszont egy Szovjet Űrállomásra mész adatokat lopni. Eszméletlen rejtvények tucatja vár megfejtésre küldetésed során a Szaturnusz egyik holdján. A grafika lélegzet elállító és adrenalinból is jut bőven. Bár az állomás kihalt, valami arra utal, te mégsem vagy teljesen egyedül.
A játékról bővebben: Red Matter 
Játékidő: 4 óra

Izgalom

 

Látvány

 

Élmény

 

The Fisherman’s tale

Kaland | Rejtvény | Családi

A játék egy varázslatos mesevilágba invitál, ahol egy világítótorony őreként a közelgő vihartól kell megóvd a tenger hajósait. Elképesztően ötletes rejtvények sora kísér utadon. A játék hangulata, karakterei és koncepciója korhatár nélkül ragad magával mindenkit.
A játékról bővebben: The Fisherman’s tale 

Játékidő: 3 óra

Izgalom

 

Élmény

 

Látvány

 

Vader Immortal

Fantasy

Lélegzetelállító. Foto-realisztikus. Még a Star Wars-ért nem rajongókat is magával ragadja. Ha viszont szereted a Star Wars-t, kizárt, hogy levedd a szemüveget, mielőtt mindhárom résszel végeznél.  Hihetetlenül látványos. Használd az erőt, használd a fénykardot, éld át a Star Wars világát ebben a trilógiában.
A játékról bővebben: Veder Immortal 

Játékidő: 3 óra

Élmény

 

Látvány

 

Izgalom

 

Walking dead

Zombi

Fantasztikus zombis horror a közismert sorozat világában. A történet izgalmas, a zombik kellően rémisztőek, a fegyverek használata élethű. Azt hiszem, még ennyire nem féltem a VR-ban. Amikor be kell menni egy elhagyatott, sötét házba és hallod azokat a síron túli hangokat, a hideg futkos majd a hátadon. Készíthetsz magadnak a talált lomokból fegyvereket, egyre erősebb leszel, a várost uraló két rivális banda pedig küldetéseket ad, a te döntésed, hogy hova állsz.
Véres, izgalmas, félelmetes, lenyűgöző játék. A grafika szuper, pillanatok alatt megfeledkezel a valóságról. Ezt ki kell próbálni.
A játékról bővebben: Walking dead