Foglalj időpontot most

150

négyzetméternyi játéktér

7

VR állomás

8

játékélmény

Védettségi igazolvány nem szükséges!

A Virtuális valóságban lenni felejthetetlen élmény, a VR-t mindenkinek ki kell próbálnia. Nincsenek korlátok, határok. Átélhettek bármilyen kalandot, együtt, vagy külön-külön. Leszállhattok a Marsra, búvárkodhattok, megvédhetitek váraitokat a támadó seregektől vagy éppen megnézhetitek bolygónk legszebb tájait. Szabadulószoba, horror, zombiapokalipszis, lövöldözés, ügyességi játékok – az AllinVR teremben mindet megtaláljátok. Mindenkinek ajánljuk, korhatár nélkül. Játszhattok egyedül, vagy családdal, barátokkal. 150 nm-es belvárosi termünkben tarthattok zártkörű rendezvényt, születésnapot, vagy egyszerűen eltölthettek pár kellemes órát a VR-ban.

Válaszd ki, mivel játszanál

Csoportos ajánlatok

FOGLALÁS

Add meg elérhetőséged, hogy mikor jönnél, válaszolj néhány játékkal kapcsolatos kérdésünkre és már le is foglaltad az időpontod.
Fizetni ráérsz a helyszínen, akár SZÉP KÁRTYÁVAL is, ráadásul idén bármelyik zsebből fizethetsz! Ha problémába ütközöl a foglalás során, vagy csak kérdésed lenne a foglalással kapcsolatban, keress minket telefonon bizalommal!


Higiénia:

A teremben a maximum létszám 14 fő a személyzettel és a kisérőkkel együtt. Játékosaink a szociális távolságtartást figyelembe véve megfelelő távolságra vannak egymástól. Eszközeink műbőr borítással vannak ellátva, felületüket minden használat előtt fertőtlenítjük. Minden játékosunk eldobható egyszer használatos arcmaszkot kap érkezéskor.

VR szemüveg bérlés otthonra

Ha nem szeretnél kimozdulni otthonról, vagy több napra szeretnél VR élménnyel gazdagodni mi házhoz visszük neked a Oculus Quest VR -t.
Eszközeink nem igényelnek saját számítógépet.
Budapesten ingyenes kiszállás.

Válogass kedvedre csomagajánlataink  közül, vagy egyedi kérés esetén keress minket a 06 70 780 5226 telefonszámon vagy  info@allinvr.hu email címen.

Csomagajánlatok

VR ajándékkártya 

Minden alkalomra igazi  meglepetés! Születésnapokra, ünnepekre igazi meglepetés!
Ajándékozz kalandot, szórakozást, izgalmat, élményt. Ajándékozz virtuális valóságot! Lepd meg szeretteidet, ismerőseidet AllinVR ajándékkártyával!
A kártya összege egyaránt felhasználható termünkben és otthoni bérlés esetén is, így mindenki számára, minden alkalomra tökéletes ajándék. 

Ajándékkártya