Red Matter
Kaland | Scifi

A hidegháborúnak vége. Mármint a Földön. Te viszont egy Szovjet Űrállomásra mész adatokat lopni. Eszméletlen rejtvények tucatja vár megfejtésre küldetésed során a Szaturnusz egyik holdján. A grafika lélegzetelállítóan gyönyörű és adrenalinból is jut bőven. Bár az állomás kihalt, valami arra utal, te mégsem vagy teljesen egyedül.
Játékidő: 4 óra

Red Matter
Kaland | Scifi

Láttunk már izgalmas kalandokat a virtuális valóságban, de ez a sci-fi egyszerűen lenyűgöző. A feszültség egy pillanatra sem csökken, de sohasem ízléstelen, véres horror. A közeli jövőben vagyunk. Feladatunk, hogy a Szaturnusz egyik holdjára érkezve adatokat lopjunk egy Szovjet állomásról. A játék nagyon bonyolult problémák, feladatok megoldására invitál. Nem akció, inkább szabadulószoba jellegű. Ez a fantasy világ, amit a készítők létrehoztak, önmagában is megérdemel egy aranyérmet, a játékmenetről, az ötletes rejtvényekről és a felépített feszültségről nem is beszélve. Az űrállomásra érkezve hamar rájöttök majd, hogy az állomás lakói valamiért szemlátomást hanyatt homlok elmenekültek. A játék végére tudni fogjátok, miért. Bár abszolút nem egy véres, lövöldözős játékról van szó, mégis picit idősebbeknek ajánljuk, mert a megoldandó rejtvények igencsak megtornáztatják az agyat, valamint az angol nyelvtudás sem árt. Mi végig játszottuk, levettük a VR szemüveget és percekig azon agyaltunk, hogy hogyan tudtunk ennyire megfeledkezni a valóságról. Nagyon nagy szeretettel ajánljuk a Red Matter-t.
Ha ezt a játékot sikeresen oldottad meg, próbáld ki az I expect you to die játékunkat, amely hasonlóan izgalmas és igazi kikapcsolódást nyújt. 

Játékidő: 4 óra