Red Matter
Kaland | Scifi

A hidegháborúnak vége. Mármint a Földön. Te viszont egy Szovjet Űrállomásra mész adatokat lopni. Eszméletlen rejtvények tucatja vár megfejtésre küldetésed során a Szaturnusz egyik holdján. A grafika lélegzetelállítóan gyönyörű és adrenalinból is jut bőven. Bár az állomás kihalt, valami arra utal, te mégsem vagy teljesen egyedül.
Játékidő: 4 óra

Red Matter
Kaland | Scifi

Láttunk már izgalmas kalandokat a virtuális valóságban, de ez a sci-fi egyszerűen lenyűgöző. A feszültség egy pillanatra sem csökken, de sohasem ízléstelen, véres horror. A közeli jövőben vagyunk. Feladatunk, hogy a Szaturnusz egyik holdjára érkezve adatokat lopjunk egy Szovjet állomásról. A játék nagyon bonyolult problémák, feladatok megoldására invitál. Nem akció, inkább szabadulószoba jellegű. Ez a fantasy világ, amit a készítők létrehoztak, önmagában is megérdemel egy aranyérmet, a játékmenetről, az ötletes rejtvényekről és a felépített feszültségről nem is beszélve. Az űrállomásra érkezve hamar rájöttök majd, hogy az állomás lakói valamiért szemlátomást hanyatt homlok elmenekültek. A játék végére tudni fogjátok, miért. Bár abszolút nem egy véres, lövöldözős játékról van szó, mégis picit idősebbeknek ajánljuk, mert a megoldandó rejtvények igencsak megtornáztatják az agyat, valamint az angol nyelvtudás sem árt. Mi végig játszottuk, levettük a VR szemüveget és percekig azon agyaltunk, hogy hogyan tudtunk ennyire megfeledkezni a valóságról. Nagyon nagy szeretettel ajánljuk a Red Matter-t.
Ha ezt a játékot sikeresen oldottad meg, próbáld ki az I expect you to die játékunkat, amely hasonlóan izgalmas és igazi kikapcsolódást nyújt. 

Játékidő: 4 óra

VR Partner csomag

VR Partner – hoteleknek és fesztiváloknak

VR Partner – hoteleknek és fesztiváloknak kitelepülés. Szeretnétek szállodátokban a virtuális valóságot, mint szolgáltatást vendégeitek részére elérhetővé tenni? Több napos rendezvényt szerveztek? Ez lesz a számotokra megfelelő csomag. Nincs vele dolgotok, mi hozzuk a gépet és az embert, ti pedig élvezitek a virtuális valóságot.

Kategória: Címke:
Tovább

VR Party csomag

38.000,0 Ft

VR Party– Szülinapra, legény/leánybúcsúra

Bulit szerveztek? Szülinap lesz? Egyikőtök megházasodik? Tartsátok meg az év legizgalmasabb party-ját és tegyétek felejthetetlenné az ünnepi alkalmat a virtuális valósággal! A nevetés, az adrenalin és az élmény garantált!

 

Kategória: Címke:
Tovább

VR Nap csomag

17.000,0 Ft

VR Nap – tapasztaltaknak – otthonra

VR Nap tapasztaltaknak otthonosan mozogtok a számítástechnikában? Esetleg gamerek vagytok? Ha úgy érzitek, hogy simán elboldogultok néhány VR headsettel és nincs szükségetek  animátori segítségre, akkor ez a csomag lesz a jó választás. Az Oculus Quest nem igényel sem PC-t, sem fix szenzorokat, a multiplayer a wifiteket használja. Egyszerűen házhoz visszük a headseteket, ti pedig egész nap játszotok. Mivel animátorra nincs szükségetek, 4 helyett 24 órára kapjátok meg a szemüvegeket. A kaució szemüvegenként 30 000 forint.

Kategória: Címke:
Tovább

VR Stand csomag

VR Stand – Céges rendezvényeitekre

Céges rendezvényeitekre  kitelepülés. Céges rendezvény lesz? Az év legizgalmasabb konferenciájára készültök? A VR Stand csomag lesz a jó választás. A megfelelő számú eszközzel és animátorral állunk rendelkezésetekre, nektek csak a szórakozásra és az élményre kell koncentrálni.

Ár: Megbeszélés alapján

Kategória: Címke:
Tovább

VR Start csomag

13.000,0 Ft

VR Start – kiváló első alkalom – otthonra
Szeretnétek megismerni a virtuális valóságot? Szeretettel elvisszük hozzátok. Eszközeink nem igényelnek saját számítógépet, mi pedig végig állunk rendelkezésetekre, hogy nektek csak az élménnyel kelljen foglalkoznotok. Elindítjuk például az Eleven Assassin VR  játékot, beállítunk mindent, hogy többen egyszerre, vállvetve  játszhassatok ugyanabban a virtuális térben, segítünk, ha bárhol elakadtok, veletek maradunk az egész élmény alatt, hogy ti önfeledten élvezhessétek a virtuális valóságban eltöltött három-négy órát.

Kategória: Címke:
Tovább