CÉGES RENDEZVÉNYEK

Terembérlés Cégeknek

Céges csapatépítés vagy év végi lazítás ? Az allinVR jó választás ha ki akartok zökkenni a hétköznapi taposómalomból !

Szórakozás és csapatépítés, mivel a különféle kalandokat együtt, vagy épp egymással versenyezve élhetitek át.

A belváros szívében, a Mária utca 5 szám alatt vár benneteket az AllinVR nagyterme. A helyszín kialakításakor a vezérszempont a cégeknek való megfelelés volt.

Fejlett technikai háttér, vendéglátói szemlélet és hangulatos helyszín gondoskodik arról, hogy sikeres legyen az alkalom.

Amit kínálunk

150 négyzetméter áll rendelkezésetekre és akár tíz vendég lehet egyszerre a virtuális valóságban. Hatalmas HD tévéken követhetitek a szemüvegekben zajló eseményeket, négy négyzetméteres vásznon tarthatjátok prezentációitokat és több, mint ötvenen foglalhattok kényelmesen helyet a konferencia idejére. A fénytechnika és a zene már belépéskor magával ragadja vendégeinket, akik számára ingyenes ruhatár is rendelkezésre áll a kényelem további növelése érdekében.

A helyszín közelében, négy perc séta távra találtok egy hat emeletes parkolóházat, így még ha mindenki saját autóval jön is, ez akkor sem lehet probléma. Természetesen a terem légkondicionált és a szellőzésről egy 1200 légköbméter per órás rendszer gondoskodik.

Személyzetünk minden tagja rendelkezik oltási igazolvánnyal és csak vendéglátó/felszolgáló tapasztalattal rendelkező kollégákat alkalmazunk, ezzel biztosítva a kiszolgálás makulátlanságát. A tartalmi kínálat fantasztikus, mindenki számára bőven van a szájízének megfelelő, az AllinVR-ban a virtuális valóság ténylegesen mindenkié.

Fontos szempont a catering. Erre a célra egy külön helységet hoztunk létre, öt méter hosszú bárpulttal és több tucat asztallal rendelkezünk a tálalás lebonyolításához. A csévingek jól elhelyezhetőek elkerülve ezzel a sorban állást.

Egyedi kérés esetén keress bennünket telefonon vagy emailben!

+36 70 780 5226 KAPCSOLAT

VR Partner csomag

VR Partner – hoteleknek és fesztiváloknak

VR Partner – hoteleknek és fesztiváloknak kitelepülés. Szeretnétek szállodátokban a virtuális valóságot, mint szolgáltatást vendégeitek részére elérhetővé tenni? Több napos rendezvényt szerveztek? Ez lesz a számotokra megfelelő csomag. Nincs vele dolgotok, mi hozzuk a gépet és az embert, ti pedig élvezitek a virtuális valóságot.

Kategória: Címke:
Tovább

VR Stand csomag

VR Stand – Céges rendezvényeitekre

Céges rendezvényeitekre  kitelepülés. Céges rendezvény lesz? Az év legizgalmasabb konferenciájára készültök? A VR Stand csomag lesz a jó választás. A megfelelő számú eszközzel és animátorral állunk rendelkezésetekre, nektek csak a szórakozásra és az élményre kell koncentrálni.

Ár: Megbeszélés alapján

Kategória: Címke:
Tovább