Terembérlés cégeknek

Céges csapatépítés vagy év végi lazítás ? Az allinVR jó választás ha ki akartok zökkenni a hétköznapi taposómalomból !

Szórakozás és csapatépítés, mivel a különféle kalandokat együtt, vagy épp egymással versenyezve élhetitek át.

A belváros szívében, a Mária utca 5 szám alatt vár benneteket az AllinVR nagyterme. A helyszín kialakításakor a vezérszempont a cégeknek való megfelelés volt.

Amit kínálunk

  • 150 négyzetméteres légkondicionált belvárosi terem
  • 7 VR állomás.
  • VR Álló állomás, VR szabadulószoba,
  • több mint 50 játék,
  • öt méter hosszú bárpulttal és több tucat asztallal rendelkezünk a rendezvény lebonyolításához

Szolgáltatás

150 négyzetméter áll rendelkezésetekre.
Hatalma s HD tévéken követhetitek a szemüvegekben zajló eseményeket, négy négyzetméteres vásznon tarthatjátok prezentációitokat és több, mint ötvenen foglalhattok kényelmesen helyet a konferencia idejére.
A fénytechnika és a zene már belépéskor magával ragadja vendégeinket, akik számára ingyenes ruhatár is rendelkezésre áll a kényelem további növelése érdekében.

A helyszín közelében, négy perc séta távra találtok egy hat emeletes parkolóházat, így még ha mindenki saját autóval jön is, ez akkor sem lehet probléma. Természetesen a terem légkondicionált és a szellőzésről egy 1200 légköbméter per órás rendszer gondoskodik.

Személyzetünk minden tagja rendelkezik oltási igazolvánnyal és csak vendéglátó/felszolgáló tapasztalattal rendelkező kollégákat alkalmazunk, ezzel biztosítva a kiszolgálás makulátlanságát. A tartalmi kínálat fantasztikus, mindenki számára bőven van a szájízének megfelelő, az AllinVR-ban a virtuális valóság ténylegesen mindenkié.

Fontos szempont a catering.
Erre a célra egy külön helységet hoztunk létre, öt méter hosszú bárpulttal és több tucat asztallal rendelkezünk a tálalás lebonyolításához. A csévingek jól elhelyezhetőek elkerülve ezzel a sorban állást.

read more

Terembérléshez, pontos egyeztetéshez keressetek telefonon vagy emailben!

+36 70 780 5226 KAPCSOLAT

Ajándékozz virtuális valóságot!

Ajándékkártya cégeknek

Céges rendezvény, vagy évzáró ünnepség? Vagy motiválni akarja dolgozóit? Lepje meg alkalmazottait egyedi ajándékkártyával, amely minden korosztálynak igazi meglepetés. Felejthetetlen élmény és szórakozás a virtuális valóságban!

Ajándékkártya