Vader Immortal
Kaland | Scifi

Lélegzetelállító. Foto-realisztikus. Még a Star Wars-ért nem rajongókat is magával ragadja. Ha viszont szereted a Star Wars-t, kizárt, hogy levedd a szemüveget, mielőtt mindhárom résszel végeznél.  Hihetetlenül látványos. Használd az erőt, használd a fénykardot, éld át a Star Wars világát ebben a trilógiában. Ha további élményre vágysz az űrben, fedezd fel a  Red Mater  izgalmakkal teli játékát. 
Játékidő: 3 óra

Vader Immortal
Kaland | Scifi

Tudjátok, mi a mozi jövője? A Vader Immortal. Teljesen mindegy, hogy szeretitek-e a Csillagok Háborúját, ezt az élményt nem szabad kihagyni. Egy eddig nem látott trilógiában váltok Jedilovaggá és tapasztaljátok meg, milyen is lenne abban a fantasy világban létezni, amiről George Lucas beszélt. Lenyűgöző, lélegzetelállító élményt ad ez a játék. A valóságot pillanatok alatt elfeledteti a fantasztikus grafika, a hangok, a karakterek, a feladatok. Lehetőségetek nyílik használni a fénykardot és az erőt, a puszta akaratotokkal sziklákat fogtok összezúzni. Néha szűk szellőzőnyílások labirintusán, máskor létrákon, csöveken kúszva vezet majd utatok és lehetőségetek lesz megtapasztalni, milyen érzés az űrhajók pilótafülkéjében ülni.
Felhőtlen szórakozás az egész család számára. Ha további élményre vágysz az űrben, fedezd fel a  Red Matter  izgalmakkal teli játékát. 

Játékidő:
3 óra