Vr gyerekeknek

Vr játékainkat úgy válogattuk össze, hogy gondoltunk a legfiatalabb korosztályra is.

A szülőkkel együtt játszva egy izgalmas családi program hétvégére.

Ügyességi, logikai és kalandjátékok közül válogathattok! Kipróbálhatjátok magatokat különböző izgalmas helyzetekben!  Válogassatok kedvetekre a játékkínálatunk közül!

Minimum korhatár: 7 év

FOGLALÁS

Amit kínálunk

  • 7 VR állomás
  • VR szabadulószoba
  • Gokart gyerekeknek

Terem játékok

Beat Saber

A legsikeresebb VR játék: korhatár nélkül játszhatjátok. Az ügyességi kategóriába tartozik. Rengeteg közismert zeneszám ritmusára kreálták a pályákon találd el a kristályokat!

Foglalás

Cave Digger 2

Hihetetlen kincsek várnak rád, hogy kiásd őket a barlangból. azonban jobb, ha vigyázol a sötét barlangokban megbúvó csúnya lényekre, ezért mindenképpen vigyél magaddal tűzerőt!

FOGLALÁS

Eleven Assassin’s

Orkok és trollok és sárkányok egy középkori világban! Nyilazzatok le mindenkit, mielőtt bárki átjut a kaputokon. Ügyességi játék, mivel itt nem arról van szó, hogy egy puskával leszedtek mindenkit. A nyíllal pontosan kell céloznotok. 

FOGLALÁS

Island Time

Hajótörött vagy egy fantasztikus szigeten!  találékonyságodon múlik a túlélés, na meg egy rák segítségén! Kövesd tanácsait és éld túl a kalandos szigetet! Lenyűgöző grafika ami mindenkit elvarázsol.

Foglalás

Job Simulator

A játékosok szimulált munkában vesznek részt. Valóságos munkahelyek, vicces megközelítésben! Fantasztikus grafika, és igazi kikapcsolódás. 

FOGLALÁS

The Lab

Javíts meg egy robotot, védj meg egy kastélyt, fogadj örökbe egy mechanikus kutyát és így tovább…..

Foglalás

Quest játékok

BOGO

Legyen saját imádnivaló házikedvenced! Viseld gondját, éljetek át számtalan kalandot!  humoros, kalandos, izgalmas minden korosztálynak!

foglalás

Henry

Henry egy kis sündisznó története, akinek nagy problémája van… imád ölelni! Miután egyedül maradt a születésnapján, olyan kívánságot fog megfogalmazni, ami mindent megváltoztat.

foglalás

Vacation Simulator

Fedezd fel a Vakációszigetet, az optimális relaxáció helyszínét és/vagy a helyet, ahol valóban hatékonyan gyűjtheted a felejthetetlen emlékeket!

FOGLALÁS

Ocean Rift

Búvárként felfedezhetitek a víz alatti világot. Szabadon, céltalanul barangolhattok a mélységben, feltárhatjátok a korallok, halak, fókák, delfinek világát, búvárkodhattok a felszín alatti sziklák között.

Foglalás

Angry Birds

Fedezz fel egy távoli szigetet, ahol izgalmas pályaépítős játékban lehet részetek. Kedvenc tollas barátaitokkal meg is oszthatjátok a pályákat. Izgalmas fordulatos játék.

Foglalás

Epic Roller Coaster

Ugyanazt az érzést kapod, mint egy igazi hullámvasúton. Magas szintű grafikával, fizikai alapú szimulációval. Nagy hatótávolságú látási képességeinkkel fel-alá járhatsz, és mindent láthatsz magad körül!

Foglalás

Szabadulószoba játékok

Christmas

Családoknak gyerekekkel szabadulószoba játék. A télapót elkapta a hóvihar, elvesztette az összes ajándékot, és nem talál haza. Csak te mentheted meg a karácsonyt. Fel kell kapcsolnod a lámpákat az erdő legnagyobb karácsonyfáján.

Foglalás

ALICE

Merülj el az igazi varázsvilágban! Ki kell derítened a Kőr dáma titkait, aki átkot szórt Csodaországra. Igyál egy zsugorító főzetet, és kövesd a Fehér Nyulat a labirintusain keresztül. 

Foglalás

Jungle Quest

A parkban sétálva egy portálra bukkantál, amely a titokzatos világhoz vezet. Egy elképesztő állatok által lakott szentély jelenik meg előtted. De hogyan jutsz vissza? A hazajutáshoz rejtvényeket kell megoldanod és fel kell fedezned a repülő szigetek rejtélyes világát….

Foglalás