Beat Saber
Ügyességi | Taktika

Ez az ügyességi játék jelenleg a legnépszerűbb VR tartalom. Két fénykard, hangos zene és ritmusérzék. Hasítsd szét a feléd szálló kristálykockákat, de vigyázz, ha hibázol, azt a pontjaid bánják. Versenyezzetek egymással, vagy a világranglistákkal. Számíts arra, hogy a játék intenzív mozgással jár, törülközőre szükséged lesz! De ha végül nyugalmasabb játékra vágysz , fedezd fel az óceán izgalmas világát az Ocean Rift VR játékkal. 

Játékidő: végtelen

Beat Saber
Ügyességi | Taktika

Méltán az egyik legsikeresebb VR játék: korhatár nélkül játszhatjátok. Az ügyességi kategóriába tartozik, gyakorlatilag piros és kék kristályok repülnek felétek, a kontrollerek pedig fénykarddá válnak kezeitekben. A feladat az, hogy a megfelelő színű kristályt a megfelelő színű fénykarddal széthasítsátok. Rengeteg közismert zeneszám ritmusára kreálták a pályákat a poptól a metálig. Öt nehézségi szintet állíthattok be, minél nehezebbre állítjátok, a kristályok annál gyorsabban, annál bonyolultabb elrendezésben jönnek. A legnépszerűbb beállításban külön csavar, hogy a kristályok egyik oldala jelölve van és csak abból az irányból tudjátok elvágni őket. Természetesen az nyer, aki kevesebbet hibázik, aki több kristályt tud a helyes irányból szétvágni.
Fantasztikus szórakozás az egész családnak akár otthon, akár egy konferencia szünetében. Ha nem lövöldözni szeretnétek, hanem egy békésebb, de izgalmas kikapcsolódásra vágytok a virtuális valóságban, akkor mindenképp próbáljátok ki. Házi bajnokságok rendezésére talán a legalkalmasabb játék, a grafika pedig fantasztikus.

Játékidő: végtelen

VR Partner csomag

VR Partner – hoteleknek és fesztiváloknak

VR Partner – hoteleknek és fesztiváloknak kitelepülés. Szeretnétek szállodátokban a virtuális valóságot, mint szolgáltatást vendégeitek részére elérhetővé tenni? Több napos rendezvényt szerveztek? Ez lesz a számotokra megfelelő csomag. Nincs vele dolgotok, mi hozzuk a gépet és az embert, ti pedig élvezitek a virtuális valóságot.

Kategória: Címke:
Tovább

VR Stand csomag

VR Stand – Céges rendezvényeitekre

Céges rendezvényeitekre  kitelepülés. Céges rendezvény lesz? Az év legizgalmasabb konferenciájára készültök? A VR Stand csomag lesz a jó választás. A megfelelő számú eszközzel és animátorral állunk rendelkezésetekre, nektek csak a szórakozásra és az élményre kell koncentrálni.

Ár: Megbeszélés alapján

Kategória: Címke:
Tovább

VR Party csomag

38.000,0 Ft

VR Party– Szülinapra, legény/leánybúcsúra

Bulit szerveztek? Szülinap lesz? Egyikőtök megházasodik? Tartsátok meg az év legizgalmasabb party-ját és tegyétek felejthetetlenné az ünnepi alkalmat a virtuális valósággal! A nevetés, az adrenalin és az élmény garantált!

 

Kategória: Címke:
Tovább

VR Nap csomag

17.000,0 Ft

VR Nap – tapasztaltaknak – otthonra

VR Nap tapasztaltaknak otthonosan mozogtok a számítástechnikában? Esetleg gamerek vagytok? Ha úgy érzitek, hogy simán elboldogultok néhány VR headsettel és nincs szükségetek  animátori segítségre, akkor ez a csomag lesz a jó választás. Az Oculus Quest nem igényel sem PC-t, sem fix szenzorokat, a multiplayer a wifiteket használja. Egyszerűen házhoz visszük a headseteket, ti pedig egész nap játszotok. Mivel animátorra nincs szükségetek, 4 helyett 24 órára kapjátok meg a szemüvegeket. A kaució szemüvegenként 30 000 forint.

Kategória: Címke:
Tovább

VR Start csomag

13.000,0 Ft

VR Start – kiváló első alkalom – otthonra
Szeretnétek megismerni a virtuális valóságot? Szeretettel elvisszük hozzátok. Eszközeink nem igényelnek saját számítógépet, mi pedig végig állunk rendelkezésetekre, hogy nektek csak az élménnyel kelljen foglalkoznotok. Elindítjuk például az Eleven Assassin VR  játékot, beállítunk mindent, hogy többen egyszerre, vállvetve  játszhassatok ugyanabban a virtuális térben, segítünk, ha bárhol elakadtok, veletek maradunk az egész élmény alatt, hogy ti önfeledten élvezhessétek a virtuális valóságban eltöltött három-négy órát.

Kategória: Címke:
Tovább