Beat Saber
Ügyességi | Taktika

Ez az ügyességi játék jelenleg a legnépszerűbb VR tartalom. Két fénykard, hangos zene és ritmusérzék. Hasítsd szét a feléd szálló kristálykockákat, de vigyázz, ha hibázol, azt a pontjaid bánják. Versenyezzetek egymással, vagy a világranglistákkal. Számíts arra, hogy a játék intenzív mozgással jár, törülközőre szükséged lesz! De ha végül nyugalmasabb játékra vágysz , fedezd fel az óceán izgalmas világát az Ocean Rift VR játékkal. 

Játékidő: végtelen

Beat Saber
Ügyességi | Taktika

Méltán az egyik legsikeresebb VR játék: korhatár nélkül játszhatjátok. Az ügyességi kategóriába tartozik, gyakorlatilag piros és kék kristályok repülnek felétek, a kontrollerek pedig fénykarddá válnak kezeitekben. A feladat az, hogy a megfelelő színű kristályt a megfelelő színű fénykarddal széthasítsátok. Rengeteg közismert zeneszám ritmusára kreálták a pályákat a poptól a metálig. Öt nehézségi szintet állíthattok be, minél nehezebbre állítjátok, a kristályok annál gyorsabban, annál bonyolultabb elrendezésben jönnek. A legnépszerűbb beállításban külön csavar, hogy a kristályok egyik oldala jelölve van és csak abból az irányból tudjátok elvágni őket. Természetesen az nyer, aki kevesebbet hibázik, aki több kristályt tud a helyes irányból szétvágni.
Fantasztikus szórakozás az egész családnak akár otthon, akár egy konferencia szünetében. Ha nem lövöldözni szeretnétek, hanem egy békésebb, de izgalmas kikapcsolódásra vágytok a virtuális valóságban, akkor mindenképp próbáljátok ki. Házi bajnokságok rendezésére talán a legalkalmasabb játék, a grafika pedig fantasztikus.

Játékidő: végtelen