Mi a VR terem?

Mi a VR terem?

Mi is egy VR terem és mit lehet ott csinálni? Röviden összefoglalva a koncepció a következő: mindannyian kapunk egy VR szemüveget, és különféle számítógépes játékokat és szimulációkkal játszhatunk. Arra is van lehetőség, hogy ugyanazt a játékot többen, egyszerre játsszuk úgy, hogy a játék közben együtt, csapatként össze kell dolgozzunk, vagy épp egymást kell levadásznunk. Ha nagyobb csoporttal megyünk, azok, akik épp nem a szemüvegekben játszanak, láthatják és hallhatják az eseményeket a kivetítő tévéken és felvehetik videóra a többieket.
A szórakozás , kikapcsolódás garantált. Örök élmény lehet egy -egy ilyen alkalom a VR teremben. 

Nem vagyok gémer!

Én sem vagyok gémer, de annyira tetszik a virtuális valóság, hogy saját termet nyitottam –és tényleg!
A virtuális valóság termek közösségi eseményeknek adnak teret, céljuk az együtt szórakozás és a csapat összekovácsolása szimulált kalandokon keresztül. Mivel a teremben vannak animátorok, semmilyen játékismerettel nem kell rendelkezzünk. 

Az escape room

Az escape room ugyanazt a célt szolgálja mind a VR terem, mind a szabadulószoba: szimulált kalandot együtt átélni, a közös izgalmakban összekovácsolódni. Nem meglepő tehát, hogy termünk közönségének túlnyomó többsége már volt szabadulószobában. a VR terem és az escape roomok variációk egy témára. Na jó, azt azért hozzá kell tenni, hogy a VR beli rejtvénymegoldós játékoknál nem aktuálisak a fizikai korlátok, a helyszín változik, egyszer egy laborban vagyunk, később egy rakétában vagy egy másik bolygón, esetleg másik évszázadban. 

Van nekem otthon saját VR szemüvegem!

Akkor jó eséllyel te fogod a legjobban érezni magad egy VR teremben, hiszen szereted és ismered is a VR-t olyannyira, hogy még saját szemüveget is vettél. De vajon mivel több egy VR terem VR élménye, mint egy headset otthon? Tekintsünk el a közösségi vonatkozásoktól és csak azt vizsgáljuk, hogy melyik ad jobb szimulációt?

A VR teremben drágább minőségibb eszközpark van, mint egy otthoni szemüveg. Erősebb, optimalizált PC hajt meg minden játékot, esetleg rendelkezik a terem profi kiegészítőkkel, force feedback-es kormánnyal, pedálokkal, olyasmivel, amit ha kombinálunk a VR szemüveggel, nagyon élethű szimulációt kapunk.

Reméljük, tisztább képet kaptatok a VR termekről. Ha kérdés van, bátran írjatok, vagy hívjatok és ha szeretnétek, hogy egy bizonyos témát górcső alá vegyünk, szóljatok és mi állunk rendelkezésetekre.
Gyertek el VR termünkbe és éljétek át az önfeledt kikapcsolódást.  Foglaljatok időpontot. 

Üdv,
Az All in VR csapata

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Home