Death Horizon VR játék

Horror | Zombi

Death Horizon VR játék az egyik legjobb zombiölős játékok egyike. Vagy Te és vannak Ők. Ők sokan vannak, neked meg van géppuskád. A többi logikus. Ebben a zombi mészároló játékban egy föld alatti bázisból verekeded ki magad, gyakran rozsdás csöveken kapaszkodva a mélység felett. Bár nem horror, azért nem is épp egy leányálom. Amolyan vágóhíd.
Játékidő: 3 óra   

Death Horizon VR játék

Horror | Zombi

Véres zombimészárlás fantasztikus grafikával és sok fegyverrel. Már az is hátborzongató, ahogy feléd kúsznak, beléjük űríteni a tárat pedig egyszerűen lélekemelő. Ebben a játékban egy föld alatti bázisból lövöldözöd ki magad, zombik vannak bőven, de te is fel vagy szerelkezve rendesen. Gyakran csövekbe kapaszkodva kell száz méter mély aknák fölött átkapaszkodnod. A helyszínek, a zombik és a grafika egy nagyon jó fantasy világot kreálnak, amibe nagyon könnyű belefeledkezni. Külön tetszik, hogy az ellenségek bizony a hátad mögül is jönnek és ezt hajlamosak lesztek néha elfelejteni. Ilyenkor a játékos általában a sikítás és a káromkodás kombinációjával oldja meg a helyzetet, amiről feltétlen készítsetek videót, mert másnap röhögve nézitek majd vissza. Igen, a VR horror erre is jó 😀
Angolul egy szót sem kell tudni, viszont gyermekektől elzárva tartandó játék. Ha nem akarjátok túlagyalni a dolgokat és klasszikus kis árkád jellegű vérengzésre vágytok, A Death Horizon lesz a tökéletes választás. A horror kedvelőinek fantasztikus szórakozás, de rendezvényeken is felturbózza a hangulatot.Ha szereted a borzongást próbáld ki az
Arizona Sunshine  játékot is !

Játékidő: 3 óra

VR Partner csomag

VR Partner – hoteleknek és fesztiváloknak

VR Partner – hoteleknek és fesztiváloknak kitelepülés. Szeretnétek szállodátokban a virtuális valóságot, mint szolgáltatást vendégeitek részére elérhetővé tenni? Több napos rendezvényt szerveztek? Ez lesz a számotokra megfelelő csomag. Nincs vele dolgotok, mi hozzuk a gépet és az embert, ti pedig élvezitek a virtuális valóságot.

Kategória: Címke:
Tovább

VR Stand csomag

VR Stand – Céges rendezvényeitekre

Céges rendezvényeitekre  kitelepülés. Céges rendezvény lesz? Az év legizgalmasabb konferenciájára készültök? A VR Stand csomag lesz a jó választás. A megfelelő számú eszközzel és animátorral állunk rendelkezésetekre, nektek csak a szórakozásra és az élményre kell koncentrálni.

Ár: Megbeszélés alapján

Kategória: Címke:
Tovább

VR Party csomag

38.000,0 Ft

VR Party– Szülinapra, legény/leánybúcsúra

Bulit szerveztek? Szülinap lesz? Egyikőtök megházasodik? Tartsátok meg az év legizgalmasabb party-ját és tegyétek felejthetetlenné az ünnepi alkalmat a virtuális valósággal! A nevetés, az adrenalin és az élmény garantált!

 

Kategória: Címke:
Tovább

VR Nap csomag

17.000,0 Ft

VR Nap – tapasztaltaknak – otthonra

VR Nap tapasztaltaknak otthonosan mozogtok a számítástechnikában? Esetleg gamerek vagytok? Ha úgy érzitek, hogy simán elboldogultok néhány VR headsettel és nincs szükségetek  animátori segítségre, akkor ez a csomag lesz a jó választás. Az Oculus Quest nem igényel sem PC-t, sem fix szenzorokat, a multiplayer a wifiteket használja. Egyszerűen házhoz visszük a headseteket, ti pedig egész nap játszotok. Mivel animátorra nincs szükségetek, 4 helyett 24 órára kapjátok meg a szemüvegeket. A kaució szemüvegenként 30 000 forint.

Kategória: Címke:
Tovább

VR Start csomag

13.000,0 Ft

VR Start – kiváló első alkalom – otthonra
Szeretnétek megismerni a virtuális valóságot? Szeretettel elvisszük hozzátok. Eszközeink nem igényelnek saját számítógépet, mi pedig végig állunk rendelkezésetekre, hogy nektek csak az élménnyel kelljen foglalkoznotok. Elindítjuk például az Eleven Assassin VR  játékot, beállítunk mindent, hogy többen egyszerre, vállvetve  játszhassatok ugyanabban a virtuális térben, segítünk, ha bárhol elakadtok, veletek maradunk az egész élmény alatt, hogy ti önfeledten élvezhessétek a virtuális valóságban eltöltött három-négy órát.

Kategória: Címke:
Tovább