Arizona Sunshine
Horror | Zombi | Kaland

Arizona Sunshine VR játék igazi Virtuális horror játék. Arizona, végtelen sivatag, zombik. Klasszikus mászkálós játék. Itt a csihi-puhi nem fog működni, minden egyes lövésed pontos kell legyen, mert a töltény a legnagyobb kincs és nincs belőle túl sok. Legélvezetesebb, ha multiplayer módban vállat vállnak vetve küzditek át magatokat ellenségeiteken.
Játékidő: 8-10 óra.

Arizona Sunshine
Horror | Zombi | Kaland

Hajnalodik a kihalt arizónai sivatagban. Egy barlangban ébredsz, se élelem, se fegyver. Szállásodat elhagyva hamarosan egy rádiót találsz, mely befog egy adást, ami arra utal, vannak rajtad kívül is túlélők. Egyetlen küldetésed van: megtalálni őket és közben nem meghalni. Hamar rájössz, hogy csak akkor van esélyed, ha spórolsz a tölténnyel és minden szekrénybe, minden csomagtartóba benézel, hátha találsz valami használhatót. Utad során kalandos helyszíneken találod magad: kihalt sivatag, kiszáradt kanyon, perzselő forróság, máskor a föld alatt haladsz egy kihalt bányában, később az éj leple alatt egy katonai bázison keresel túlélőket vagy épp gyártelepet, vasútállomást kutatsz át.
Ez a fantasztikus kaland igazán elfeledteti veled a valóságot, folyamatos készültségben tart, sosem lehetsz benne biztos, hogy ha megfordulsz, nem áll ott egy horda, kiéhezve, vérben forgó szemekkel. Természetesen a játék előrehaladtával egyre erőseb fegyvereket találsz, melyekkel egyre ütősebben veszed fel a harcot.
A játékot játszhatod egyedül, vagy akár másik három barátoddal, kollégáddal. Csapatépítésnek kiváló, és a szórakozás is garantált. A nehézségi fokozatot is tetszésed szerint változtathatod és külön gyöngyszem a horda mód, melyben egy általatok választott helyszínen vetitek meg lábatokat, a zombik pedig egyre nagyobb hullámokban törnek rátok. Kiváló bajnokságokat lehet rendezni ebben az érdekes, izgalmas, apokaliptikus világban.
Kiváló bajnokságokat lehet rendezni , de legénybúcsúra is kiváló kikapcsolódás. 
Ha még több borzongásra vágysz akkor a Death Horizon kiváló választás

Játékidő: 8-10 óra.