Arizona Sunshine
Horror | Zombi | Kaland

Arizona Sunshine VR játék igazi Virtuális horror játék. Arizona, végtelen sivatag, zombik. Klasszikus mászkálós játék. Itt a csihi-puhi nem fog működni, minden egyes lövésed pontos kell legyen, mert a töltény a legnagyobb kincs és nincs belőle túl sok. Legélvezetesebb, ha multiplayer módban vállat vállnak vetve küzditek át magatokat ellenségeiteken.
Játékidő: 8-10 óra.

Arizona Sunshine
Horror | Zombi | Kaland

Hajnalodik a kihalt arizónai sivatagban. Egy barlangban ébredsz, se élelem, se fegyver. Szállásodat elhagyva hamarosan egy rádiót találsz, mely befog egy adást, ami arra utal, vannak rajtad kívül is túlélők. Egyetlen küldetésed van: megtalálni őket és közben nem meghalni. Hamar rájössz, hogy csak akkor van esélyed, ha spórolsz a tölténnyel és minden szekrénybe, minden csomagtartóba benézel, hátha találsz valami használhatót. Utad során kalandos helyszíneken találod magad: kihalt sivatag, kiszáradt kanyon, perzselő forróság, máskor a föld alatt haladsz egy kihalt bányában, később az éj leple alatt egy katonai bázison keresel túlélőket vagy épp gyártelepet, vasútállomást kutatsz át.
Ez a fantasztikus kaland igazán elfeledteti veled a valóságot, folyamatos készültségben tart, sosem lehetsz benne biztos, hogy ha megfordulsz, nem áll ott egy horda, kiéhezve, vérben forgó szemekkel. Természetesen a játék előrehaladtával egyre erőseb fegyvereket találsz, melyekkel egyre ütősebben veszed fel a harcot.
A játékot játszhatod egyedül, vagy akár másik három barátoddal, kollégáddal. Csapatépítésnek kiváló, és a szórakozás is garantált. A nehézségi fokozatot is tetszésed szerint változtathatod és külön gyöngyszem a horda mód, melyben egy általatok választott helyszínen vetitek meg lábatokat, a zombik pedig egyre nagyobb hullámokban törnek rátok. Kiváló bajnokságokat lehet rendezni ebben az érdekes, izgalmas, apokaliptikus világban.
Kiváló bajnokságokat lehet rendezni , de legénybúcsúra is kiváló kikapcsolódás. 
Ha még több borzongásra vágysz akkor a Death Horizon kiváló választás

Játékidő: 8-10 óra.

VR Stand csomag

VR Stand – Céges rendezvényeitekre

Céges rendezvényeitekre  kitelepülés. Céges rendezvény lesz? Az év legizgalmasabb konferenciájára készültök? A VR Stand csomag lesz a jó választás. A megfelelő számú eszközzel és animátorral állunk rendelkezésetekre, nektek csak a szórakozásra és az élményre kell koncentrálni.

Ár: Megbeszélés alapján

Kategória: Címke:
Tovább

VR Partner csomag

VR Partner – hoteleknek és fesztiváloknak

VR Partner – hoteleknek és fesztiváloknak kitelepülés. Szeretnétek szállodátokban a virtuális valóságot, mint szolgáltatást vendégeitek részére elérhetővé tenni? Több napos rendezvényt szerveztek? Ez lesz a számotokra megfelelő csomag. Nincs vele dolgotok, mi hozzuk a gépet és az embert, ti pedig élvezitek a virtuális valóságot.

Kategória: Címke:
Tovább

VR Party csomag

38.000,0 Ft

VR Party– Szülinapra, legény/leánybúcsúra

Bulit szerveztek? Szülinap lesz? Egyikőtök megházasodik? Tartsátok meg az év legizgalmasabb party-ját és tegyétek felejthetetlenné az ünnepi alkalmat a virtuális valósággal! A nevetés, az adrenalin és az élmény garantált!

 

Kategória: Címke:
Tovább

VR Nap csomag

17.000,0 Ft

VR Nap – tapasztaltaknak – otthonra

VR Nap tapasztaltaknak otthonosan mozogtok a számítástechnikában? Esetleg gamerek vagytok? Ha úgy érzitek, hogy simán elboldogultok néhány VR headsettel és nincs szükségetek  animátori segítségre, akkor ez a csomag lesz a jó választás. Az Oculus Quest nem igényel sem PC-t, sem fix szenzorokat, a multiplayer a wifiteket használja. Egyszerűen házhoz visszük a headseteket, ti pedig egész nap játszotok. Mivel animátorra nincs szükségetek, 4 helyett 24 órára kapjátok meg a szemüvegeket. A kaució szemüvegenként 30 000 forint.

Kategória: Címke:
Tovább

VR Start csomag

13.000,0 Ft

VR Start – kiváló első alkalom – otthonra
Szeretnétek megismerni a virtuális valóságot? Szeretettel elvisszük hozzátok. Eszközeink nem igényelnek saját számítógépet, mi pedig végig állunk rendelkezésetekre, hogy nektek csak az élménnyel kelljen foglalkoznotok. Elindítjuk például az Eleven Assassin VR  játékot, beállítunk mindent, hogy többen egyszerre, vállvetve  játszhassatok ugyanabban a virtuális térben, segítünk, ha bárhol elakadtok, veletek maradunk az egész élmény alatt, hogy ti önfeledten élvezhessétek a virtuális valóságban eltöltött három-négy órát.

Kategória: Címke:
Tovább