The Fisherman’s tale

Kaland | Rejtvény | Családi

A játék egy varázslatos mesevilágba invitál, ahol egy világítótorony őreként a közelgő vihartól kell megóvd a tenger hajósait. Elképesztően ötletes rejtvények sora kísér utadon. A játék hangulata, karakterei és koncepciója korhatár nélkül ragad magával mindenkit. Ha szereted az izgalmakat és a rejtvényeket akkor a Red Matter játékunk is neked való.
Játékidő: 3 óra

A Fisherman’s Tale
Kaland | Rejtvény | Családi

Egy igazi mesebeli kaland. Korhatár nélkül bárki számára fantasztikus élményt ad. Az izgalmas történet során ötletes rejtvényeket kell megoldanotok. Egy világítótoronyban remeteként éldegélő tengerész bőrébe bújtok. A mai nap is úgy indul, ahogy szokott. Tüzet raktok a kályhában, kémlelitek a végtelen tengert és kedvenc maketteteket építgetitek: a világítótorony miniatűr másolatát. Minden a megszokott kerékvágásban halad, mígnem valami megváltozik. Riasztást kaptok. Vihar jön és a halászok még kint vannak a nyílt tengeren. Figyelmeztetnetek kell őket. Fel kell jutnotok a torony legmagasabb szobájába, hogy a viharjelző lámpát bekapcsoljátok, amíg még nem késő. A játék egy olyan koncepciót tárt a világ elé, ami csak és kizárólag a virtuális valóságban lehetséges. A megoldandó problémák során az asztalotokon álló makettre lesz szükségetek. A makett pontos másolata a környezeteteknek, de ha valamit megváltoztattok rajta, az megtörténik a valóságban is. Fel kell emeljetek egy többszáz kilós asztalt? Ha a makettban az asztal miniatűr másolatát arrébb pöccintitek, az igazi asztal is arrébb repül. Szükségetek van egy hatalmas gerendára? Dobjatok egy fogpiszkálót a makett szobába és az igazi szobába egy hatalmas oszlop zuhan be. Ez az izgalmas kalandjáték folyamatosan arra épít, hogy több nagyságrendben, ha tetszik több dimenzióban egyszerre gondolkodjatok. A történet fantasztikus, a játék vége pedig igazi katarzis. Ilyet máshol nem látni, mindenképp nézzétek meg. Élményekkel teli szórakozás az egész családnak.

Játékidő: 3 óra

VR Partner csomag

VR Partner – hoteleknek és fesztiváloknak

VR Partner – hoteleknek és fesztiváloknak kitelepülés. Szeretnétek szállodátokban a virtuális valóságot, mint szolgáltatást vendégeitek részére elérhetővé tenni? Több napos rendezvényt szerveztek? Ez lesz a számotokra megfelelő csomag. Nincs vele dolgotok, mi hozzuk a gépet és az embert, ti pedig élvezitek a virtuális valóságot.

Kategória: Címke:
Tovább

VR Stand csomag

VR Stand – Céges rendezvényeitekre

Céges rendezvényeitekre  kitelepülés. Céges rendezvény lesz? Az év legizgalmasabb konferenciájára készültök? A VR Stand csomag lesz a jó választás. A megfelelő számú eszközzel és animátorral állunk rendelkezésetekre, nektek csak a szórakozásra és az élményre kell koncentrálni.

Ár: Megbeszélés alapján

Kategória: Címke:
Tovább

VR Party csomag

38.000,0 Ft

VR Party– Szülinapra, legény/leánybúcsúra

Bulit szerveztek? Szülinap lesz? Egyikőtök megházasodik? Tartsátok meg az év legizgalmasabb party-ját és tegyétek felejthetetlenné az ünnepi alkalmat a virtuális valósággal! A nevetés, az adrenalin és az élmény garantált!

 

Kategória: Címke:
Tovább

VR Nap csomag

17.000,0 Ft

VR Nap – tapasztaltaknak – otthonra

VR Nap tapasztaltaknak otthonosan mozogtok a számítástechnikában? Esetleg gamerek vagytok? Ha úgy érzitek, hogy simán elboldogultok néhány VR headsettel és nincs szükségetek  animátori segítségre, akkor ez a csomag lesz a jó választás. Az Oculus Quest nem igényel sem PC-t, sem fix szenzorokat, a multiplayer a wifiteket használja. Egyszerűen házhoz visszük a headseteket, ti pedig egész nap játszotok. Mivel animátorra nincs szükségetek, 4 helyett 24 órára kapjátok meg a szemüvegeket. A kaució szemüvegenként 30 000 forint.

Kategória: Címke:
Tovább

VR Start csomag

13.000,0 Ft

VR Start – kiváló első alkalom – otthonra
Szeretnétek megismerni a virtuális valóságot? Szeretettel elvisszük hozzátok. Eszközeink nem igényelnek saját számítógépet, mi pedig végig állunk rendelkezésetekre, hogy nektek csak az élménnyel kelljen foglalkoznotok. Elindítjuk például az Eleven Assassin VR  játékot, beállítunk mindent, hogy többen egyszerre, vállvetve  játszhassatok ugyanabban a virtuális térben, segítünk, ha bárhol elakadtok, veletek maradunk az egész élmény alatt, hogy ti önfeledten élvezhessétek a virtuális valóságban eltöltött három-négy órát.

Kategória: Címke:
Tovább